Het Nieuw Mahjong boek is uit!

Omslag Het Nieuw Mahjong BoekHet is dan eindelijk zover. Na maanden van voorbereiden, schrijven, schrappen en schaven rolt het nieuwe Nederlandse boek over het wereldberoemde mahjongspel van de pers.

U kunt het boek online bestellen voor  € 17,95 + € 2,20 verzendkosten.

Mahjong is een boeiend en opwindend gezelschapspel, afkomstig uit het exotische China. Het wordt gespeeld door miljoenen enthousiastelingen. Mahjongstenen kletteren iedere minuut van de dag. Het is het populairste gezelschapspel ter wereld. Ook in Nederland wordt het naar hartenlust gespeeld.

Nu is er Het Nieuw Mahjong Boek van mahjonggoeroe Jelte Rep en kan iedereen zich het spannende spel aanleren. Jelte Rep leidt je binnen in de exotische wereld van mahjong en brengt je in heldere taal en met duidelijke illustraties de spelregels bij. Zijn boek is gelardeerd met veel verduidelijkende achtergronden en allerhande wetenswaardigheden. Het Nieuw Mahjong Boek is daarom zowel gids voor de beginnende als naslagwerk voor de gevorderde speler. Het is fraai vorm gegeven en wedijvert met de verleidelijke aanblik van een mahjongspel met zijn zachtglanzende, mysterieuze stenen.

Het Nieuw Mahjong Boek maakt het je makkelijk om mahjong te spelen en laat je de mysterieuze, exotische sfeer proeven die deel uitmaakt van het spel. Laat je meeslepen door de winden en de draken, die het spel beheersen. Luister naar het opgewekte gekletter van de fraaie mahjongstenen. Ontdek zelf dat er geen leuker en boeiender spel is dan mahjong.

Tags: , ,

4 reacties op “Het Nieuw Mahjong boek is uit!”

 1. Griete vaqn den Akker schreef:

  Gefeliciteerd met het uitkomen van je nieuwe Mahjong Boek.

  De omslag ziet er zeer catchy uit.
  We bezitten natuurlijk al een mooi Mahjong Boek van je. Het kopen van nog een Mahjong Boek stellen we nog even uit.

  Lieve groet,

  Wim en Griete.

 2. Ada en Jan Ketzer schreef:

  Jelte,
  Vanmorgen was het zo ver. Een plof in de gang en … jouw nieuw boek lag daar.
  Wij hebben er met plezier in gelezen en kwamen onszelf ook weer tegen. Leuk om al een historisch gegeven te zijn en aan het eind mijn ontroering bij het behalen van het Jadespel.
  Het is toch weer een kwalitatief mooi boek geworden. Gefeliciteerd!!

 3. van der plas schreef:

  hallo mayjong spelers ik wou graag weten of er afbeelden in het boek staan ik ben een beginner en weet niets.
  groetjes m

 4. De uitgever schreef:

  Beste M,
  Het boek staat vol afbeeldingen en is uitermate geschikt voor beginnende mahjong spelers.
  Je kunt hier een voorproefjeinzien.

Wil je reageren...

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image